Nood aan een (nieuwe) website?

Buitengewone websites tegen een scherp prijsje

Klaar om het web te veroveren?

Een website is het online thuisadres van je onderneming, en dat vraagt de nodige portie liefde. Ben je op zoek naar een (nieuwe) website? Bij BRUTAAL. verzorgen we met veel plezier de hosting, design en/of webteksten van jouw merk. We got you covered! Slaap dus gerust op beide oren.

Hosting

Heb je nog geen website op dit moment? Dan beginnen we bij het begin, met een geschikt hostingpakket. Afhankelijk van jouw noden kiezen we het juiste pakket op maat, zodat de kosten minimaal blijven!

Design

Hosting in orde? Top! Dan beginnen we met het design. Uiteraard zoals dat hoort, in lijn met de branding en verwachtingen van jou en jouw merk.

Webteksten

Een mooie website is… uh… mooi, maar daar geraak je niet ver mee. Daarom voorzien wij brutale webteksten die jouw doen opvallen op het web!

Revisie & optimalisering

Stiekem toch al verliefd op je huidige website? Des te beter! Toch is het soms nodig om enkele teksten te laten optimaliseren (qua branding of SEO-optimalisatie bijvoorbeeld). Daarvoor ben je ook meer dan welkom.

Heb je al een website?

Optimaliseer jouw website

Een website is en blijft een work-in-progress. Heb je iemand nodig om jouw branding of teksten eens op te frissen? Geen probleem! Stel het vooral niet uit, gewoon doen. 

Hoger scoren in Google? Goed nieuws, dat kan! Naast technische SEO-optimalisatie is het ook mogelijk om via een grondig zoekwoordenonderzoek jouw bestaande en toekomstige content te finetunen.

Wist je dat 56% van alle internetgebruikers het web af surft op een smartphone? Jouw website moet daarom toegankelijk zijn op de kleinere schermen. 

Tijd om je website eens op te blinken? Soms is het enkel nodig om je lay-out en teksten eens te laten vernieuwen.  

BRUTAAL. bedenkt en (her)schrijft eigenwijze copywriting voor merken met een scherp kantje. 

 

Andere services

Copyright © 2022 – BRUTAAL | Algemene voorwaarden | Privacybeleid