Marketing & PR

Doelgericht ondernemen

Nood aan een waterdichte strategie?

Hoe graag we het ook zouden willen, sterke merken hebben sterke marketing. Wie dat wil, moet een goed plan hebben, dat valt niet te ontkennen. Wie gelooft dat ze met een beetje geluk succesverhalen in elkaar kunnen boksen, spelen beter met de Lotto mee. Nood aan zo’n communicatieplan of (digital) marketingplan? Start vandaag met plannen!

Sterke marketing vraagt een doordacht marketingplan
Meer halen uit jouw marketinginspanningen?

Soorten marketingplannen

Marketingplannen komen in meer smaken dan het assortiment van mayonnaise in een Belgische supermarkt. De drie grootste zijn het digital marketingplan, het strategic marketingplan en het operational plan. Benieuwd naar de verschillen? 

digital marketingplan

Digital
marketingplan

There’s no denying it: we leven in een digitale wereld. Jouw merk moet ook op het internet te vinden zijn. Die online branding en promotie vraagt om een doordachte aanpak. 

strategic marketingplan

Strategic
marketingplan

Je missie en visie zijn de draaiende motor van je merk. Het is daarnaast ook belangrijk te definiëren wat je wil bereiken op lange termijn. En bovenal: op welke markt ben jij actief? 

operational marketingplan

Operational marketingplan

Strategie: check! Nu is het tijd om een plan op korte termijn uit te werken. Dit gedetailleerd plan geeft jouw onderneming een leidraad voor het komende jaar.

Klaar om de markt te veroveren?

Let's meet!

BRUTAAL. bedenkt en (her)schrijft eigenwijze copywriting voor merken met een scherp kantje. 

 

Andere services

Copyright © 2022 – BRUTAAL | Algemene voorwaarden | Privacybeleid