't Schap

Het boekenschap van een copywriter

Gebeten door copywriting?

Wil je zelf de wonderschone kunst van het schrijven ontdekken? Fantastisch idee! Op mijn online boekenschap deel ik de (volgens mij) beste boeken, blogs, podcasts, en video’s over copywriting en marketing. Een boekenclub, if you will. Zelf een leuke suggestie? Let me know!

The essentials

Geen voorkennis?

Beginnen doen we bij het begin. Wil je de basis leren van copywriting en marketing maar heb je geen voorkennis? Geen paniek, start dan met deze twee klassiekers:

Laat je niet afschrikken door het woord ‘handboek’. Dit vlot geschreven boek van Philip De Cleen is dé perfecte introductie met de (gemoderniseerde) marketingprincipes. Het is dan ook geen wonder dat de marketingopleiding van de Karel de Grote Hogeschool dit boek gebruikt in het eerste jaar. Echt, echt, echt geen zin om te lezen? Dan schrijf je je toch gewoon in voor de colleges van Philip De Cleen?

Dit is hoogstwaarschijnlijk een van de meest gekende (moderne) boeken ter wereld. Of je nu met marketing, leadership, management of ondernemen bezig bent, Start with Why leert je de basismindset van elke invloedrijke persoon. Sineks pleidooi gaat veel verder dan de visie, missie en waarden van een organisatie. Het gaat om een emotioneel verhaal dat doelen, oorzaken en overtuigingen duidelijk en in woorden kan overbrengen en mensen kan overtuigen.

Bijbels over copywriting

Met woorden verleiden

Mark Van Bogaert

Het alfabet van de copywriter

Jill Mathieu

Andere marketingspijs

5196cap5mBL

Krachtige SEO:
een praktische handleiding

Frederik Vermeire

Het alfabet
van de copywriter

Jill Mathieu

818397b73b3c39e35fe1bb05ebc63bbd606d777b(1)

The Digital Marketing
Podcast

Target Internet

Heb jij een parel voor mijn schap?

BRUTAAL. bedenkt en (her)schrijft eigenwijze copywriting voor merken met een scherp kantje.