Bijles voor studenten

Studiebegeleiding & bijles

Vous parlez l'anglais?

 Het moet gezegd worden: niet elk vak kan je ding zijn. Zit je in de knoop met een bepaald vak? Steek het handboek nog niet in brand, wie weet kan ik je helpen met een bijles. Sometimes it takes two to tango. Tenzij het over Frans gaat, dan zal het gene vette worden. Geslaagd? Dan doen we die rituele verbranding gewoon samen. Deal?

Leermethode

Wat staat je te wachten?

Om het meeste uit de bijlessen te halen, werk ik volgens deze vier vuistregels:

Wanneer het jou uitkomt

Drukke agenda? Geen probleem, jij kiest zelf waar, wanneer en hoe vaak je bijles wenst. Liever fysiek? Of een fan van online meeten? 's Morgens of 's avonds: the choice is yours!

Doorzetters

Als je bijles voor een vak vraagt, betekent dat meestal dat jullie niet overeenkomen. Verwacht je dus aan vallen en opstaan. Één ding is zeker: we zetten door!

Eigenwijs uniek

Iedereen leert op een andere manier en een ander tempo. Ik zorg daarom voor een traject dat specifiek op jouw behoeften is voorzien.

Specifiek voor jouw docent

Elke docent heeft zijn/haar eigen methode en handboek. Ik bekijk daarom altijd wat er juist van jou verwacht wordt en bereid je daar op voor.

Vakkenlijst

Met welk vak heb je hulp nodig?

Hieronder vind je een beknopt overzicht van enkele vakken waarin ik bijles geef. Ben je nog een leerling aan de middelbare school? Ook jou help ik graag verder met eventuele hindernissen. Staat jouw vak niet in onderstaande lijst? Neem dan zeker even contact op. Wie niet waagt, wie niet wint!

Economie

De kans dat je economie tegenkomt in je schoolcarrière is groot, ook al studeer je geen TEW. Ze maakt meer en meer deel uit van de algemene vorming en dat zorgt soms voor crisissen. Zit jij zelf in zo’n crisis met modellen, formules, bewijzen en grafieken? 

Beter presenteren

Of je het nu wilt of niet, presenteren moeten we allemaal. Soms moet je een presentatie geven voor een publiek, soms is het jezelf presenteren op een sollicitatie. Ik deel graag tips & tricks die ik de voorbije jaren opdeed. 

Engels

Last van Engels waar de schrijvers van Eigen Kweek trots op zouden zijn? Of blijven de grammaticaregels niet hangen? Dat Engels blinken we in no-time op. 

Marketing

Struikel je over de 101 modellen van jouw marketingboek? Of loop je verloren in HTML-codes en SEO-tactieken? Ik verklap je met plezier de geheimen van de marketingwereld! 

BRUTAAL. bedenkt en (her)schrijft eigenwijze copywriting voor merken met een scherp kantje. 

 

Copyright © 2022 – BRUTAAL | Algemene voorwaarden | Privacybeleid